Samenwerkingen

Samenwerkingspartners

Een duurzame wereld creëren doe je niet in je eentje, daarom werken wij samen met verschillende bedrijven om ons doel na te streven. Onze samenwerkingspartners zijn met zorg geselecteerd en hebben hetzelfde doel voor ogen, namelijk duurzaam reizen of duurzaamheid in het algemeen promoten. Hieronder vindt u een overzicht van onze duurzame samenwerkingspartners.


Green Key; het duurzaamheidskeurmerk in de recreatie- en vrijetijdsbranche duurzame hotels

Green Key is in Nederland en 56 andere landen hét duurzaamheidskeurmerk in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Locaties met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. De Green Key normering is gekoppeld aan de Sustainable Development Goals 2015-2030 van de Verenigde Naties.

Wat doet een Green Key locatie dan aan duurzaamheid?
Wanneer een locatie ervoor kiest om een Green Key te behalen gaan zij in alle lagen van de organisatie aan de slag met duurzaamheid. Denk hierbij aan energieverbruik, waterverbruik en afvalscheiding. Maar ook het betrekken van de medewerkers en het informeren van de gasten over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast worden er normen gesteld met betrekking tot mobiliteit, maatschappelijke betrokkenheid, eten en drinken, duurzaam inkopen en textiel.

Meer informatie:
Aan welke eisen moet er voldaan worden? Green Key Handleidingen
Bekijk alle gecertificeerde locaties in Nederland via: Green Key Locaties

Social media:


Galo Resorts; Hotel Galomar in Madeira

hotelgalomar

Galo Resorts biedt een unieke vakantie ervaring op het authentieke eiland Madeira. Op een prachtige locatie bovenop een klif aan de Atlantische oceaan vind je het Hotel Galomar.

Het is een “smart building” gebouwd met het A+ energiecertificaat in de hotelsector. Het hotel draait op 100% zelf opgewekte energie en is perfect geïntegreerd in de omgeving. Met behulp van efficiënte hulpmiddelen, innovatieve materialen en de ervaring van het personeel zijn zij al erkent met diverse duurzaamheidscertificaten.

Hotel Galomar heeft diverse duurzame waterbronnen en wekt alle energie die ze gebruiken zelf op. Dit doen ze met behulp van zonnepanelen en innovatieve duurzaamheidssystemen. Wilt u dus uw ecologische voetafdruk verkleinen op vakantie? Geniet dan van uw vakantie op Madeira in het Hotel Galomar! Ongekende luxe en dit allemaal klimaatneutraal.

Meer informatie en boeken: Hotel Galomar